Ridekunst med lethed

#25 Hvorfor er det så svært at longere (korrekt)?

May 12, 2022 Christina Holmbæck Episode 25
Ridekunst med lethed
#25 Hvorfor er det så svært at longere (korrekt)?
Show Notes

Når målet er, at vores hest skal gå i longen i balance, så skal alt biomekanisk falde på plads.

Det betyder, at når vores hest går uden i longen, skal den være lateralt bøjet, altså  runde sig igennem hele overlinjen. Den skal gå i vertikal balance, hvor den har lige meget vægt på begge forben, og så skal den være i horisontal balance, hvor den søger frem og ned, løfter ryggen og kipper sit bækken.

Udfordringen med longering er, at vi kun har vores longe, longepisk, vores kropssprog og vores stemme til at korrigere vores hest med.

Så hvordan kommer vi dertil, at vores hest går i balance og bevæger sig elastisk rundt om os i alle gangarter, det er det, jeg vil fortælle om i denne episode...

Se mere:

Hjemmeside
www.ridekunstmedlethed.dk

Facebookside
Ridekunst med lethed v. Christina Holmbæck


Medlemsklub
www.ridekunstmedlethed.dk/medlemsklub
Medlemsklubben er til dig, der ønsker at træne din hest i fysisk og mental balance. Her fokuserer vi på at uddanne hesten signal for signal og øvelse for øvelse for at opnå et gensidigt samarbejde og en sund holdning for lette hjælpere.

Som medlem får du adgang til min personlige sparring og feedback på din træning, over 350 vejledende instruktionsvideoer, teorimateriale, og et fællesskab via en Facebookgruppe.

Medlemsklubben er for hesteinteresserede på alle niveauer, der ønsker at arbejde struktureret med deres hest og give den de bedste vilkår for at lære.


Vil du være sikker på at modtage det nyeste fra mig, så kan du også tilmelde dig mit:
Nyhedsbrev