Ridekunst med lethed

#23 Pisken - en god eller en dårlig hjælper?

April 28, 2022 Christina Holmbæck Episode 23
Ridekunst med lethed
#23 Pisken - en god eller en dårlig hjælper?
Show Notes

Vi bruger vores hjælpere til at få vores hest til at gå i formen. Vi kan give signaler med berøring af tøjler, schenklerne, indvirkning med vores sæde eller med et stemmesignal. Men når vores hest ikke reagerer, så kan vi bruge pisken, både som berøring og til at øge presset, indtil vores hest reagerer.

Det er ikke svært at bruge pisken, det der er svært, det er at lære vores hest at reagere uden at blive anspændt, for så får pisken den modsatte effekt.

Og hvordan du lærer din hest at flytte sig for pisken uden at blive anspændt, det er det, jeg vil fortælle om i denne episode...

Se mere:

Hjemmeside
www.ridekunstmedlethed.dk

Facebookside
Ridekunst med lethed v. Christina Holmbæck


Medlemsklub
www.ridekunstmedlethed.dk/medlemsklub
Medlemsklubben er til dig, der ønsker at træne din hest i fysisk og mental balance. Her fokuserer vi på at uddanne hesten signal for signal og øvelse for øvelse for at opnå et gensidigt samarbejde og en sund holdning for lette hjælpere.

Som medlem får du adgang til min personlige sparring og feedback på din træning, over 350 vejledende instruktionsvideoer, teorimateriale, og et fællesskab via en Facebookgruppe.

Medlemsklubben er for hesteinteresserede på alle niveauer, der ønsker at arbejde struktureret med deres hest og give den de bedste vilkår for at lære.


Vil du være sikker på at modtage det nyeste fra mig, så kan du også tilmelde dig mit:
Nyhedsbrev