Ridekunst med lethed

#21 "Snyder" din hest i hjørnerne?

April 14, 2022 Christina Holmbæck Episode 21
Ridekunst med lethed
#21 "Snyder" din hest i hjørnerne?
Show Notes

Episoder der nævnes:
#19 [Del 1] Sædets funktioner & opgaver
#20 [Del 2] Sædets funktioner & opgaver

At vores hest snyder i hjørnerne, er selvfølgelig ikke hestens skyld, men fordi vi ubevidst enten er kommet til at sjuske med kvaliteten, eller fordi vi endnu ikke kender løsningen og derfor ikke kan hjælpe vores hest.

Det føles ofte ikke af meget, når vores hest mister balancen i skridt. Vi kan måske holde den på sporet ved at støtte op med vores tøjler og schenkler. Men det lærer vores hest ikke at gå i balance af, og det bliver meget tydeligt, når vi prøver at trave eller galoppere igennem hjørnerne.

Men hvorfor er det svært at få vores hest ud i hjørnerne, og hvordan lærer vi den at komme rigtigt rundt. Det er det, jeg vil fortælle om i denne her episode...

[2.41] Trin 1. Lær din hest selv at søge ud i hjørnerne
[4.58] Trin 2. Lær din hest at gå i balance på en volte på langsiden
[10.48] Trin 3. Lær din hest at gå igennem hjørnet i balance

Se mere:

Hjemmeside
www.ridekunstmedlethed.dk

Facebookside
Ridekunst med lethed v. Christina Holmbæck


Medlemsklub
www.ridekunstmedlethed.dk/medlemsklub
Medlemsklubben er til dig, der ønsker at træne din hest i fysisk og mental balance. Her fokuserer vi på at uddanne hesten signal for signal og øvelse for øvelse for at opnå et gensidigt samarbejde og en sund holdning for lette hjælpere.

Som medlem får du adgang til min personlige sparring og feedback på din træning, over 350 vejledende instruktionsvideoer, teorimateriale, og et fællesskab via en Facebookgruppe.

Medlemsklubben er for hesteinteresserede på alle niveauer, der ønsker at arbejde struktureret med deres hest og give den de bedste vilkår for at lære.


Vil du være sikker på at modtage det nyeste fra mig, så kan du også tilmelde dig mit:
Nyhedsbrev